De film van mijn leven

In 2013 ging ik op zoek naar acteurs die sterk lijken op de mensen die er op dat moment toe deden in mijn leven. The Cast of the movie of my Life.
Het idee ontstond toen ik naar een James Bond film keek en tot mijn verbazing in het gezicht van Daniel Craig Wessel Holleman zag, verbijsterend!

Daniel Craig is Wessel

De tweede collage is van Leo en Bill Murray, hilarisch! Het proces was wel iets ingewikkelder dan de eerste, je moet namelijk op zoek naar de passende acteur, terwijl me dat bij de eerste in de schoot geworpen werd.

Jan en Robert Downey Jr.
Colin Firth is Frank
Krezip (Jacqueline Govaert) is Tineke 🙂

Sommige collages zijn aardig andere zijn goed of verbazend. Sommige waren vrijwel onmogelijk om te vinden, zoals Frank die na dagen zoeken in databases van top 1000 acteurs nog steeds geen match had. Tot is de andere kant uit keek en dit vond!

Binnen een paar minuten had ik een collage van beide gezichten, wow! Daar zit meer in. Ik ben vervolgens gaan zoeken naar andere gezichten en vergelijkingen. Ik zal hier voorlopig niet iedereens naam vermelden voor privacy redenen.

Bill Murray is Leo
Jason Statham is Guido
Alain Delon is Kris
Faye Dunaway is Frank :-))

In dezelfde sfeer heb ik ook een paar probeersels in de politiek gedaan met als beste resultaat dit:

Val Kilmer is Geert Wilders
Previous post Wat deed ik 16 seconden geleden? Kort retrospectief
Next post Ampelhaus 2012-2016 (fb)