Sponsor me for my 530km to Altenburg

Sponsor me for my 530km to Altenburg

Please sponsor me for my walk on the 51st Latitude from Sittard to Altenburg (see original post)
NL73 INGB 0008 0790 00

530 kilometer in 21 dagen (deel dit!)
Ik heb in de 100 dagen (!!!) dat ik niet meer rook meer dan 1000 kilometer gelopen, in-en-om Rotterdam. Ik had al in Italië of Polen kunnen zijn! Nu is het vakantie- én komkommertijd en wil van beiden iets moois maken. Dus ik ga 530 kilometer lopen én er verslag over uitbrengen. Ik loop over de 51ste breedtegraad, van België tot en met Altenburg, in het oosten van Duitsland.
Ik neem er 21 dagen de tijd voor, dat komt neer op ca. 25 km per dag; dat moet kunnen.

Ik ga dit zo low budget mogelijk doen, neem een rugzakje met slaapzak mee en ga wild kamperen of vraag een boer op de route om tegen betaling van het snoeien van een heg te mogen slapen in een schuur. Hierdoor hou ik de kosten minimaal, ik schat dat ik vanaf 1 euro per kilometer het hele project kan uitvoeren. Wil je me meehelpen deze kosten bij elkaar te krijgen door een paar kilometer van mijn route te doneren? IBAN NL73 INGB 0008 0790 00 (t.n.v. Base80) (o.v.v. LAT51)

Wat krijg je voor je geld? Gewoon een lollig verhaal dat drie weken duurt en zo de komkommertijd nog spannender maakt. Gaat er iets gesnoeid worden? Ja, er gaat regelmatig gesnoeid worden. Die 51ste breedtegraad zal onherkenbaar veranderen. Waarom Altenburg? Omdat daar op 24 augustus de presentatie is van IPIHAN#8 en Altenburg ligt op de 51ste breedtegraad, vandaar dus.
If paradise is half as nice (ipihan)#8

Als je liever wil dat ik naar het westen loop dan is dat 10€/km vermeld dat even in je overschrijving

De kilometers zijn allemaal uitverkocht, dus het meergeld gaat naar een tof boekje.

klik hier voor 6.25 km – €
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…
klik hier voor 12.5 km – €
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…
klik hier voor 25 km – €- 1 dag
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…

Als je denkt dat ik helemaal gek ben; stort dan minstens 100€ o.v.v. Gek!

Previous post 51st Parallel North – Sittard to Altenburg
Next post 51st Parallel North Results